Scholing365, specialist in online leeromgevingen 


Scholing365 is een uniek e-learning en LMS-platform. Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die zich richten op het leveren van hoogwaardige online leerervaringen aan studenten en professionals. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijker te maken voor iedereen, ongeacht waar ze zich bevinden of wat hun persoonlijke omstandigheden zijn.

Ons platform biedt een breed scala aan cursussen en programma's, ontworpen om studenten te helpen hun vaardigheden en kennis te verbeteren in verschillende vakgebieden. Onze cursussen zijn ontwikkeld door experts uit de industrie en zijn gebaseerd op moderne onderwijsmethoden en technologieën om ervoor te zorgen dat onze gebruikers de best mogelijke leerervaring hebben. We zijn gespecialiseerd in het onderwijs binnen de Zorg en Welzijn. Het platform is echter ook toepasbaar voor andere sectoren en frequent worden cursussen en sectoren toegevoegd.

We geloven in de kracht van online leren en zijn toegewijd aan het bieden van een interactieve en boeiende leeromgeving die studenten in staat stelt om op hun eigen tempo te leren en hun doelen te bereiken. We streven er voortdurend naar om ons platform te verbeteren en te innoveren, zodat we onze studenten de best mogelijke online leerervaring kunnen bieden.

Er zijn binnen het platform mogelijkheden voor zowel ZZP'ers als organisaties van verschillende grootten. U kunt gebruik maken van het standaardpakket voor e-learning met of zonder beheermogelijkheden. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt platform voor uw organisatie op te zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scholing365.nl is opgericht door Meta-Logic BV. Meta-logic is een ervaren software ontwikkelaar uit Rotterdam.