Online BHV volgen? Start snel met scholing365


Scholing365 is een uniek e-learning en Learning Management System (LMS). Gebouwd door een team van gepassioneerde professionals die zich richten op het leveren van hoogwaardige online leerervaringen. Met ons e-learning platform heb je de vrijheid om te leren waar en wanneer het jou uitkomt. Onze boeiende leeromgeving stelt u in staat om op hun eigen tempo te leren, zonder hiervoor een fysieke cursuslocatie te bezoeken. 

 Inhoud van de online BHV cursus

Wanneer er brand uitbreekt wordt van de bedrijfshulpverlener verwacht dat hij op de juiste manier weet te handelen. In deze online BHV module komen de verschillende aspecten van bedrijfshulpverlening aan bod. De gevaren van brand, soorten branden en blustechnieken worden besproken. Daarnaast wordt uitleg gegeven over de taken van de hulpverlener, waaronder de stappen van alarmeren en ontruiming.

Onze online BHV cursus is ontwikkeld door experts. De cursus bestaat uit twee fases. Eerst doorloopt de gebruiker het studiemateriaal en vervolgens kunnen de opgaven gemaakt worden. Bij het goed doorlopen van de opgaven en als je 100% behaald, ben je klaar met de cursus. Heb je een opgave fout, dan volgt er een uitleg en wordt de vraag mogelijk op verschillende manieren gesteld over de stof waar extra aandacht benodigd is.
In de online shop kunt u kiezen uit BHV (brandbestrijding en ontruiming) en of een uitgebreider pakket inclusief basis EHBO.

 Tijdsbesteding

De tijdsbesteding voor de basis BHV module is ongeveer 1,5 uur. Als u ook de EHBO module aanschaft is de totale tijdsbesteding minimaal 4 uren. U kunt tussendoor stoppen en later doorgaan. Dus u bepaald zelf uw eigen tempo! De licentie van de module wordt afgegeven voor 1 jaar. Dus zolang u het binnen dat tijdsbestek haalt, is dat prima.

 Erkend certificaat 

Na het succesvol behalen van de online BHV module is het mogelijk om een certificaat te downloaden.

Meer mogelijkheden voor bedrijven met meerdere cursisten

Er zijn binnen het platform beheermogelijkheden voor organisaties van verschillende grootten.  Heeft u meerdere medewerkers die een online BHV cursus willen volgen? Dan is het mogelijk om zelf de gebruikers makkelijk in te voeren en de persoonlijke voortgangen in te zien van de cursisten in LMS-beheer. Voor bedrijven kunnen wij aantrekkelijk geprijsde pakketten aanbieden. Bent u hierin geïnteresseerd?  Stuur ons een bericht via contact.

Zelf inschrijven? Schrijf je gemakkelijk in, geheel online

Schrijf je vandaag nog in voor onze online BHV cursus en ontdek het gemak van online leren! Ga hiervoor naar onze productpagina e-learning BHV en plaats direct uw bestelling. Het bestellen van deze licentie voor e-learning BHV is zeer eenvoudig. Je kunt het product rechtstreeks bestellen, waarbij je de licentie in je winkelwagen kunt plaatsen en vervolgens veilig kunt afrekenen via de beschikbare betalingsmethoden, zoals iDeal. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Na controle van scholing365 ontvangt u een activeringscode voor de licentie. Met deze code heb je direct toegang voor een jaar tot de online e-learning modules en beginnen met leren.

Ga direct naar de online shop om te bestellen